Katsastaja (Savonlinna, Varkaus)

Etsimme Savonlinnaan ja Varkauteen katsastajia tai henkilöitä koulutettavaksi katsastajan tehtävään. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Katsastajasi.fi, en ole vielä kuullutkaan?

Olemme täysin kotimainen täyden palvelun katsastusketju, jossa johdetaan ketterästi ja paikallisesti henkilöstöä. Haluamme erottautua muista hyvällä palvelulla sekä luovuudella. Kehitämme ja kehitymme jatkuvasti.

Millaisesta työstä on kyse?

Katsastajana toimit palvelukeskeisessä operatiivisessa tehtävässä. Erinomainen palvelu on meille tärkeää ja haluamme myös jatkossa kehittää toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

Työtehtävät ovat vaihtelevia. Katsastuksien lisäksi työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden sekä erilaisten töiden vastaanotto, asiakkaiden neuvominen katsastus- ja rekisteröintiasioissa sekä tarvittaessa myös ajoneuvojen vakuuttaminen ja rekisteröinti. Katsastajana hoidat ajoittain myös auton nouto- ja siirtotehtäviä.

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Katsastajasi.fi:lle?

Jos autoala kiinnostaa, meillä pääset muokkaamaan omaa urapolkuasi ja etenemään nopeastikin kouluttajaksi tai jopa esimieheksi asti. Oman talon koulutusorganisaatio takaa ketterän ja osaavan tuen, eikä lisäkoulutuksia hidasta ulkopuolisten tahojen aikataulut. 

Tarjoamme sinulle monipuoliset kehitysmahdollisuudet, johon ei moni muu toimija alalla taivu. Haluamme huomata yksilöt ja tunnistaa talentit. Tulevat työkaverisi kertovat ajatuksiaan työnteosta meillä videoiden muodossa, käy tutustumassa: http://katsastajasi.duunitori.fi.

Tarjoamme sinulle vaadittavan lisäkoulutuksen, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, työyhteisön tuen sekä erittäin kilpailukykyisen palkan. Normaalin kuukausipalkan lisäksi maksamme henkilöstölle kannustinlisät kuukausittain. Koulutus tehtävään tarkastellaan hakijoiden tausta huomioiden, työllistyminen koulutuksen jälkeen ja sopimuksen mukaan.

Mitä toivoisitte minulta?

Olet kiinnostunut ajoneuvoista, omaat reippaan asenteen ja olet palveluhenkinen. Sinulla on autoalan perustutkinnon lisäksi autoalan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto (3v kokemusta autokorjaamotyöstä), tai olet teknikko- tai insinöörikoulutuksen omaava henkilö (6kk kokemusta autokorjaamotyöstä). Myös kolmannen vuoden suorittaneet insinööriopiskelijat voivat hakea paikkaa.  Voit lukea lisää peruskoulutuksesta ja muista edellytyksistä Traficomin sivuilta.

Sopeudut kiireiseenkin työrytmiin, olet oma-aloitteinen ja nautit monenlaisesta tekemisestä. Tiimissä toimiminen on sinulle luontevaa mutta sinulta onnistuu myös itsenäisten päätösten tekeminen.

Toivomme, että sinulla on luontainen valmius ottaa haltuun uusiakin asioita, eikä ajoittainen hektisyys aiheuta ongelmia. Suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti, mutta tulet myös englannilla asiakkaiden kanssa tarvittaessa toimeen.

Haluan tämän työn! Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Voit lähettää CV:n ja hakemuksen Duunitorin kautta, aiheeksi "Työhakemus, KATSASTAJA + lisää paikkakunta, jolle toivot työllistyväsi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutukseen ja kelpoisuuteen liittyvissä kysymyksissä Jarno Korhonen (p. 040 542 9872), muuten tehtävästä, alasta ja yrityksestä sinulle puolestaan mielellään lisätietoja kertovat Markus Karvinen (Savonlinna, p. 044 068 0724) sekä Markus Vartiainen (Varkaus, p. 044 068 0039). 

Tavoitat heidät parhaiten arkisin klo 9.00–16.00 välisenä aikana. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@katsastajasi.fi.

Ohjeita hakijalle

Täytä oheinen lomake mahdollisimman hyvin. Mitä paremmin pystyt osaamisesi myymään, sitä varmemmin olet mukana paikkaa täytettäessä.

Hakemus

Kirjoita etunimesi.
Kirjoita sukunimesi.
Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
Kirjoita paikka, johon olet hakemassa.
Kirjoita vapaamuotoinen hakemusteksti.
Voit liittää halutessasi esimerkiksi pdf-hakemuksen.
Lataa vaapaamuotoinen CV, jossa kerrot osaamisestasi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi.
Kirjoita kuvan kirjaimet ja numerot. Huomio isot ja pienet kirjaimet.